21 d’abril 2017

Inscripcions al Casal d'estiu 2017

El proper dilluns 24 d'abril s'obren les inscripcions per al Casal d'estiu 2017. Del 24 d'abril al 16 de juny podreu fer les inscripcions a la proposta que presenta com a principal novetat l'admissió d'alumnat de 1r ESO.
'Eureka' és el casal lúdico-esportiu, gestionat pel Consell Esportiu de l'Alt Penedès, que tindrà lloc al Baltà i Elias del 22 de juny al 28 de juliol. L'activitat és oberta a nens i nenes de P3 a 1r d'ESO de totes les famílies de Vilafranca del Penedès i les inscripcions es poden fer per tot el període o per setmanes.

L'horari de funcionament del casal d'estiu 2017 serà de 8.30h a 13.30h. Hi haurà servei d'acollida de 8 a 8.30h, servei de menjador de 13 a 15h i acollida de tarda fins a les 16h (amb un mínim d'inscripcions).

En el marc del Casal d'estiu s'organitzen moltes activitats refrescants, esportives, lúdiques, gimcanes, tallers... una sortida setmanal i una nit en tenda de campanya a l'escola! El centre d'interès d'aquest any són els descobriments.





Dades que cal tenir en compte:
Calendari del 22 de juny al 28 de juliol
Horari de 9h a 13h (portes obertes a les 8.30h i fins a les 13.30h)
Acollida de matí de 8h a 8.30h
Acollida de tarda de 15h a 16h
Servei de menjador de 13h a 15h
Preus 45 euros per setmana per a socis de l'AMPA (consultar suplements d'acollida i menjador en la butlleta d'inscripció (pdf).



Inscripcions del 24 d'abril al 16 de juny
S'ha de cumplimentar la butlleta d'inscripció i entregar-la acompanyada del comprovant de pagament (especificant el nom del nen o nena) i una fotocòpia del carnet CatSalut del nen/a inscrit/a.
Podeu entregar la documentació d'inscripció a l'escola o a les oficines del Consell Esportiu de l'At Penedès (a les instal·lacions del pavelló de la Gamba, a la zona esportiva municipal).

REUNIÓ INFORMATIVA A L'ESCORXADOR
El dimarts 23 de maig hi haurà una reunió informativa a l'Escorxador de Vilafranca, a partir de les 19 hores.

Més informació:
Butlleta d'informació i inscripció (pdf)
Carta informativa (pdf)
Calendari grup de petits (pdf)
Calendari grup de grans (pdf)
Consell Esportiu de l'Alt Penedès